Vega Holistic Wellness

Jag har hittat mitt kall!

Här kan du läsa om hur det gick till och kanske även inspireras till att göra en förändring som just du behöver i ditt liv.

Jag har arbetat på kontor inom IT i ca 30 år och gör det fortfarande en del av tiden: uppskattar variationen, kollegorna och tycker om att använda hjärnan ;) Men jag vill också ha en mer rörlig vardag, arbeta mer direkt med människor och ha mer tid för de människor jag bryr mig om samt personer som jag ser att jag kan hjälpa. Göra något mer kreativt och själsligt givande som innefattar ”do no harm”, styra mina dagar, arbeta större delen platsoberoende med tid för mina egna intressen, äga mitt liv och tid själv!

Sedan 2011 ungefär har jag observerat att många lever med kronisk smärta, allergier, autoimmuna och stressrelaterade sjukdomar. Lägg därtill att de allra flesta lever mer bortkopplade från sig själva och sitt inre, vi styrs i mångt och mycket av yttre faktorer, det är vad jag tror den växande psykiska ohälsan grundar sig i. Även att man ser saker i samhället som beskrivs på ett sätt fast man känner att det inte stämmer och det skaver inombords. Alltför många går på mediciner som ger biverkningar med följdsjukdomar och än mer medicinering och så fortsätter det. Brister och obalanser som visar sig på olika sätt kanske p.g.a att kroppen är förgiftad av läkemedel, processad mat, fluor, luften vi andas, men även negativa tankar, rädsla och att gå emot sin inre kompass.

Brist på omega-3, vitaminer och mineraler är inte heller helt ovanligt.

Det finns i alla fall olika sätt att ta sig ur det där.

I januari 2020 läste jag på och kom i kontakt med Hampa/CBD-olja och förstod då att brister/obalanser bland annat i det Endocannabinoidasystemet (ECS) är en av orsakerna till många utav vår tids folksjukdomar med dess olika symptom.(En vän till mig började med CBD för sin ADHD varpå han sov bättre, blev mer fokuserad,mådde allmänt bättre samt slutade med ADHD medicinen.)

Kroppen är självläkande när vi ger den rätt stöd och förutsättningar!

Efter det och tillsammans med Hampa/CBD-oljan kom jag i kontakt med ett företag som heter MicroLight Corporation i USA. Grundaren Mike Barbour har tagit fram den patenterade ML830, en lågeffektslaser (LLLT) på 830 nanometer (nm).

Den första jag hjälpte var min pappa som hade gått med restless legs sedan 20 år. Det försvann efter första laserbehandlingen. Då tänkte jag WOW! Kan jag göra det här som arbetat med IT hela livet.

Det är det här jag ska göra! Sagt och gjort, friskvårdsmassageutbildning för att komma åt triggerpunktsutbildningen. Men WOW! Hur roligt var det inte med massage och hjälpa människor på det sättet. Som också tillsammans med laser är en alldeles utmärkt kombination.

I samband med lasern har jag även kommit i kontakt med Dr. Bernard Filner, som är en av de främsta experterna på myofascialsmärta, fibromyalgi och triggerpunkter. De har varit och är behjälpliga, de är generösa med sina gedigna kunskaper, och ett stort stöd. Jag är väldigt tacksam för allt stöd och kunskap de så frikostigt delar med sig av. Så jag har lärt av de allra bästa.

Det kommer mera ! :)

I februari 2022 kom jag i kontakt med Lifewaves produkter också är en form av ljusterapi. Ljusfrekvensterapi i form av en patch (som ett klisterlapp i en 5 kronas storlek) kanske inte låter mycket för världen men det är det. Alltså WOW! De här ljusfrekvenspatcharna sätter igång kroppens kemiska processer utan att något går in i kroppen! Tänk er att en stamcellstransplantation är väldigt dyr, oetisk och inte alltid fungerar. Med den här patchen, framförallt X39 , kommer kroppens egna produktion av kopparpeptiden GhK-CU igång som i sin tur sätter igång produktionen av kroppsegna stamceller.

Kreativiteten då?

Jo, kom på att det är roligt att bygga hemsidor, den här bland flera. Så, sådana uppdrag tar jag gärna också :) Resan fortsätter och jag har en del annat på gång, men det tar vi senare.

Resten av resan gör jag med dig, för att du ska må bra. Så kanske du också får energi & ork att ta tag i dina drömmar eller bara orka med vardagen! Tack för att du tog dig tid att läsa & kom ihåg, jag är bara ett samtal bort.

Vänligen, Kim