Jag har hittat mitt kall och här kan du läsa om hur det gick till och kanske även inspireras till att göra en förändring som just du behöver i ditt liv..

Jag ville göra något mer av mitt liv, hjälpa andra på något sätt, men visste inte hur..

Nu vet jag!

Jag har arbetat på kontor inom IT i ca 30 år, gör det fortfarande en del av tiden, uppskattar variationen och tycker om att använda hjärnan ;) . Men jag ville också ha en mer rörlig vardag, arbeta mer direkt med människor. Ville även ha mer tid för mitt liv tillsammans med de människor jag bryr mig om och personer som jag ser att jag kan hjälpa. Göra något mer själsligt givande som innefattar "Do no harm", styra mina dagar själv, fortsatt arbeta större delen platsoberoende, ville ha in mer kreativitet och fritid för mina egna intressen, "äga mitt liv och tid själv"!

Men hur?…

Sedan 2011 ungefär har jag observerat att många lever med kronisk smärta, stressrelaterade sjukdomar. Lägg därtill att de allra flesta lever mer bortkopplade från sig själva och sitt inre, vi styrs i mångt och mycket av yttre faktorer, det är där jag tror den största psykiska ohälsan grundar sig i. Samt att man ser saker i samhället som beskrivs på ett sätt fast man känner att det inte stämmer och det skaver inombords.

Alltför många går även på mediciner som i sin tur ger biverkningar med följdsjukdomar och än mer medicinering och så fortsätter det. Det finns olika sätt att ta sig ur det där.

Vitamin och mineralbrist är det också många som har.

För några år sedan kom jag i kontakt med Hampa/CBD-olja och förstod då att brister/obalanser bland annat i det Endocannabinoidasystemet (ECS) är grunden till många utav vår tids olika folk sjukdomar med dess olika symptom som kan visa sig.

Brister och obalanser som visar sig på olika sätt kanske pga kroppen är förgiftad av läkemedel, processad mat,fluor, luften vi andas, dålig cirkulation men även negativa tankar och rädsla.

 Att vi får förkylningar, influensa, hosta etc, det är kroppens sätt att städa ur, rena/detoxa sig. Får den göra det i lugn och ro, med hjälp av att man dricker vatten, vilar och sover så brukar det ge med sig ganska snabbt.

Men med alla tillsatser vi får i oss dag (tarmhälsan spelar en stor roll) eller kemikalier vi använder utvärtes, så orkar inte kroppen alltid att detoxa sig själv, då visar kroppen det med en mängd olika symptom, vilket jag tror är det som går under samlingsnamnet autoimmuna många gånger.

Kroppen är självläkande när vi ger den rätt stöd och förutsättningar! 

Efter det och tillsammans med Hampa/CBD-oljan kom jag i kontakt med ett företag som heter MicroLight Corporation i USA. Grundaren Mike Barbour har tagit fram den patenterade ML830, en lågeffektslaser (lllt) på 830 nanometer (nm).

 Att behandlas med(kall, vit) medicinsk laser är smärtfritt, reducerar inflammationer, verkar cirkulationsfrämjande, väldigt säker, snabb och effektiv mot kronisk smärta.

Den första jag hjälpte, var min pappa,som hade gått med restless legs sedan 20 år. Det försvann efter första laserbehandlingen. Då tänkte jag WOW! Kan jag göra det här som arbetat med IT hela livet.

Det är det här jag ska göra!

Sagt och gjort, friskvårdsmassage utbildning för att komma åt triggerpunktsutbildningen.

Men WOW ! Hur roligt var det inte med massage och hjälpa människor på det sättet. Som också tillsammans med laser är en alldeles utmärkt kombination.

 Det är även ett smärtfritt alternativ till akupunktur samt ett smärtfritt sätt att inaktivera triggerpunkter som kan ställa till med en hel del och ibland göra väldigt ont att inaktivera. 

I samband med lasern har jag även kommit i kontakt med Dr. Bernard Filner, som är en av de främsta på myofascialsmärta, fibromyalgi och triggerpunkter.

De har båda varit och är behjälpliga många gånger, de är generösa med sina gedigna kunskaper och ett stort stöd. Jag är väldigt tacksam för allt stöd och kunskap de så frikostigt delar med sig av .

(så jag har lärt av de allra bästa)

ML830 lasern går utan problem även att använda över tatueringar, mörkhyade eller pigmentfläckar.

(Vilket en del andra laser inte klarar, det känns som det bränns, jag har testat på en av mina tatueringar, så jag vet!)

Därför känns det både tryggare och säkrare att använda ML830 den går också lite djupare och verkar bättre.

Det kommer mera ! :)

I februari 2022 kom jag i kontakt med Lifewaves produkter också det en form av ljusterapi. En patch (som ett plåster i en 5 kronas storlek) kanske inte låter mycket för världen men det är det.

Alltså WOW !

Var gärna med på något av våra info möten vi har varje vecka och lyssna på testimonials, det är helt fantastiskt hur de här  ljusfrekvens patcharna sätter igång kroppens  kemiska processer utan att något går in i kroppen!  Eftersom det inte tillför kroppen något så är det helt biverkningsfritt. 

Tänk er att en stamcellstransplantation är väldigt dyr, oetisk och inte alltid det fungerar. Med den här patchen, framförallt X39 , kommer kroppens egna produktion av kopparpeptiden GhK-CU igång som i sin tur sätter igång produktionen av kroppsegna stamceller.

 Kreativiteten då?

Jo, kom på att det är roligt att bygga hemsidor, den här bland flera. Så, sådana uppdrag tar jag gärna också :)

Resan fortsätter och jag har em del annat på gång, men det tar vi senare.

Är också medveten om att det är mycket "jag" i texten ;) Men så är det ju min resa.

Resten av resan gör jag med dig, för att du ska må bra. Så kanske du också får energi & ork att ta tag i dina drömmar ! 

Vänligen, Kim