Vega Holistic Wellness

LifeWave X39 stamcellsaktivering

Visste du att en stamcell utvecklas till den cell kroppen behöver just nu?
När vi förstår det, är tanken svindlande!
Vad betyder det för dig eller någon i din närhet? 

Patenterad fototerapi/ljusfrekvensterapi som är utformad för att höja produktionen av kopparpeptider som i sin tur aktiverar stamcellsproduktionen. 

Lifewaves X39

Kortfattat startar patchen igång kroppens kopparpeptidsproduktion som i sin tur sätter igång stamcellsproduktionen. Detta gör att kroppens egna reparationsförmåga kommer igång och således går ingenting in i kroppen utan patchen arbetar med kroppens egna infraröda ljus.

Tips! Läs på om vikten av Kopparpeptiden.

Recensioner

OBS ! De recensioner  som tillhandahålls återspeglar verkliga resultat och tankar från användare och är deras personliga upplevelse. Upplevelserna kanske inte nödvändigtvis är representativa för alla användare av våra produkter. Vi hävdar INTE, och du ska inte anta, att alla användare kommer att ha samma upplevelser. DINA INDIVIDUELLA RESULTAT KAN VARIERA eftersom vi alla har olika förutsättningar och symptom.

Kim, 49 år
Vega Holistic Wellness, min egna testimonial
Började använda patchen X39 i slutet på februari 2022. Rynkor minskar, ansträngningsinkontinens avtagit, bättre syn, energi och fokus på topp. Ett ärr på smalbenet med en liten grop i skelettet börjar försvinna. Det har jag haft sedan jag var 9år ca. Mina magmuskler delade sig vid mina graviditeter, det har börjat gå ihop igen. Huden lenare, smidigare, håret börjar bli mörkare och tjockare igen. Naglarna behöver klippas oftare.


Man  71 år

Började använda patchen X39 i början på mars 2022. Sedan dess har det blivit lättare att resa sig ur fåtöljen, känner mig smidigare i händerna.  Potensen bättre (behöver inte längre hjälpmedel) Diabetes typ 1 sedan tidiga tonåren, sockret jämnare.
Inom kort kommer fler recensioner komma upp.